Brugerbetingelser

Brugerbetingelser

Indholdet på vitaminguide.dk er udelukkende til informations- og undervisningsbrug, og må ikke bruges til at stille diagnoser eller fastlægge behandling.

Oplysninger på hjemmesiden opdateres og revideres jævnligt, men vi giver ingen garanti for, at de enkelte informationer er opdaterede og korrekte.

Oplysninger på hjemmesiden er på ingen måde en erstatning for kompetent diagnose, rådgivning eller behandling af en autoriseret læge. Har du problemer med helbredet, så snak med din læge, før du indleder nogen form for “selvbehandling”.

Selv om du eventuelt oplever, at du har en eller flere af de mangelsymptomer, der er beskrevet under de enkelte næringsstoffer, kan du ikke regne med, at disse symptomer skyldes mangel på det pågældende næringsstof — eller at symptomerne forsvinder, fordi du får mere via kosten eller kosttilskud — det er blot muligt, at symptomerne kan skyldes en mangel.

Materialerne må ikke kopieres og sælges – eller på anden måde gengives til kommercielt brug – uden skriftlig tilladelse fra vitaminguide.dk

Du kan frit printe materialer ud til eget brug, så længe dokumenterne forbliver hele, uredigerede og uden ændringer. Det er dog påkrævet at denne side vedhæftes, såfremt du printer dokumenter ud til andre.

Alle rettigheder til indhold på webstedet tilhører vitaminguide.dk/John Buhl, og må ikke kopieres, sælges, distribueres eller gengives uden skriftlig tilladelse.